avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conform CPC Art. 511 : Termen de exercitare (1) ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conform CPC Art. 511 : Termen de exercitare (1) Termenul de revizuire ...

Conform CPC Art. 511 : Termen de exercitare (1) Termenul de revizuire este de o lună şi se va socoti: 1. în cazurile prevăzute la art. 509 alin. (1) pct. 1, de la comunicarea hotărârii; Din practica judiciara în revizuire .,am înteles ca acest termen începe să curgă de la comunicarea hotararii definitive. adica dupa hotararea de la recurs.As dori un punct de vedere al unui practician.Cu stimă,

Alte discuții în legătură

Poprire venituri pe timpul procesului balteanu valentin balteanu valentin Bună ziua ? Pe timpul procesului de dare în plată se continuă poprirea pe venituri și salarii ? Într-o hotărâre judecătorească definitivă ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de revizuire? ContSters326896 ContSters326896 Care este termenul de revizuire intr-un proces pe conflicte de munca ? Si ce sanse am sa-mi fie admisa cererea de revizuire !, Daca se costata ca s-au pus acte ... (vezi toată discuția)
Termen depunere cerere revizuire manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu depunerea unei cereri de revizuire. Care este termenul de depunere a unei cereri de revizuire ? 30 de zile ... (vezi toată discuția)