avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Va trebui sa plătesc trimestrial ambele impozite, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Va trebui sa plătesc trimestrial ambele impozite, atât cel pe profit cât și cel pe venit?

Dacă pana acum având o microintreprindere, plăteam impozit pe venit 3%, cu noile plafoane v-oi plăti impozit pe profit.
Întrebarea mea este, va trebui sa plătesc trimestrial ambele impozite, atât cel pe profit cât și cel pe venit?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprinderi oroian paraschiva oroian paraschiva Oare microintreprinderile au termenul de plata al impozitului 25.01.2010? sau au si ele ceva legatura cu 25.02.2010? Eu cred ca este 25.01.2010. (vezi toată discuția)
Plafon cifra de afaceri pentru microintreprinderi Stefan_M Stefan_M Buna seara, am o nelamurire legata de noile modificari ale codului fiscal pentru anul 2016, mai exact fac referire la plafonul cifrei de afaceri, dupa cum se ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere fara activitate alinutza9 alinutza9 Daca in 60 de zile de la infiintare o microintreprindere fara activitate,( deci fara venit) nu angajeaza un salariat, mai ramine microintreprindere?Ce devine ... (vezi toată discuția)