avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am sesizat o problemă în ceea ce privește salariul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am sesizat o problemă în ceea ce privește salariul

Bună seara! Am sesizat o problemă în ceea ce privește salariul, iar managerul meu nu a știut să mi răspundă. Am salariul minim pe economie, mai precis 2363 de lei și eu primesc luna de luna mai puțin de această sumă. Am și bonurile de masă din care mi se scad 60 de lei din salariu pentru suma de 600 de lei. Nu înțeleg de ce îmi intră mai multe puțin cu 90 de lei. Contabila spune ca plătesc mai multe taxe pentru ca am mai mulți bani pe cartea de munca. Știu ca nu e o sumă mare 90 de lei, dar eu mereu primesc intre 90-120(variază de la luna la lună) și nu inteleg cum numai eu am acesta problema. Nici macar managerul nu o are și se presupune ca are un venit net și brut mai bine plătit în comparație cu mine. Sper sa ma luminați. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul fluturas salariu monica monica monica monica sal tarifar 2037 ore normale 22 2037 ore supliment.200%52 1204 tichete masa 22 192 venit brut tot 3433 ass 5.5 % ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)