avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit IFN - aplicarea legii 243/2024
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit IFN - aplicarea legii 243/2024

Credit IFN >>> aplicarea legii 243/2024
Buna seara, am un imprumut luat de la un IFN la care s-a aplicat legea 243/2024. Am facut o cerere catre IFN pentru revizuire contract, s-a revizuit, am acceptat pe mail noul grafic de rambursare si aici s-a intrerupt legatura cu ei. La telefon mi-au spus ca voi primi un act aditional sa il semnez , dar au trecut deja aproape 2 luni si nu l-am primit. Nu mi se mai raspunde nici la telefon si nici pe mail. Trebuie sa mentionez si faptul ca ultimele 2 rate au intrat conform graficului nou primit pe mail. Ce pot face ? Nu ar trebui sa existe totusi si ceva mai oficial , nu stiu, o anexa, un act aditional incarcat pe site si semnat ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Aplicare lege 243/2024: imprumut 4200 lei, notificare revizuire ... vero61 vero61 Aplicare lege 243/2024: imprumut 4200 lei, notificare revizuire contract in derulare , rambursare 8400 lei conform art.6 din lege. La inceput ifn-ul a ... (vezi toată discuția)
„legea 243/2024 – pot închide anticipat creditul ifn și îmi pot recupera banii plătiți în exces?” alexandru.bc05 alexandru.bc05 Am un credit IFN la Credius în valoare inițială de 3600 lei, pe care îl rambursez de 21 de luni cu rate lunare de 450 lei. În conformitate cu prevederile ... (vezi toată discuția)
Noua lege ifn pentru scăderea dobânzilor nerespectata Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)