avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cererea de pret ca subcontractor
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cererea de pret ca subcontractor

Buna ziua,

Lucrez pentru o firma in constructii cu rolul de subcontractor.
Rolul nostru la ora actuala este de a gasi niste materiale de constructii care sa respecte cerintele de proiect insa nu noi suntem firma ce va achizitiona acele materiale, ci doar pe partea de research.
Am gasit cateva materiale, am luat legatura cu reprezentantii firmelor in discutie prin telefon/email si am obtinut cateva variante de pret insa am fost informat de seful meu care nu este roman ca acest lucru ar fi ilegal in Romania, mai exact sa ceri un pret in avans daca nu tu esti cel care va achizitiona mai departe.

Aveti idee de asa ceva? Este un pasaj in lege legat de procesul de achizitie a materialelor de constructii si cu privire la faptul ca doar cei care cumpara pot cere oferte/cotatii de pret in avans?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajati vs subcontractori # ( in constructii ) ? ContSters205490 ContSters205490 Are cineva o parere ? Angajati sau subcontractori ( echipe ) IN Constructii ?? Ma rog ................ cat se mai construieste ... (vezi toată discuția)
Doresc partajul la srl, cum se poate proceda? Lavimo Lavimo Buna ziua! Socrul meu este asociat intr-un SRL cu profil zootehnic, sotul meu este administrator, iar celalalt asociat este si el administrator(sa ii spunem ... (vezi toată discuția)
Declararea de subcontractori/prestatori Mar260253 Mar260253 Firmei MC ii este atribuit un contract finantat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii ... (vezi toată discuția)