avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o sora care e vecina cu tata care are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o sora care e vecina cu tata care are controlul ...

Buna ziua! Am o sora care e vecina cu tata care are controlul deplin asupra tatalui. Nu mi da cardul de sanatate sa l duc pe tata la doctor. S a mai lovit cineva de acest aspect?Unde trebuie sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Cardul de sanatate - confidentialitatea codului pin doina-doina doina-doina Buna ziua tuturor, Locuiesc de ani buni ( 35 ) in Canada. Aici, cetatenii beneficiaza de un card de sanatate de mai bine de 15 ani si stiu ca de curand a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire laci72 laci72 Buna ziua iata care este situatia:am mai scris despre problema mea in forum,dar in mare va scriu si acum despre problema mea si dupa aceea voi avea o noua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu s-a dus la o clinica privata pentru a obtine ... Sostenuto Sostenuto Buna ziua! Tatal meu s-a dus la o clinica privata pentru a obtine carnetul de sofer la 76 de ani,cu toate ca l-am avertizat sa se duca in alta parte fiindca ... (vezi toată discuția)