avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, In cadrul societatii la care lucrez, exista ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, In cadrul societatii la care lucrez, exista un cabinet ...

Buna ziua,
In cadrul societatii la care lucrez, exista un cabinet medical de medicina a muncii si cabinet psihologic, ambele cu autorizati si acreditari necesare din partea institutiilor statului. Problema aparuta a fost la momentul inregistrarii codului CAEN 8622 ca activitate secundara (activitatea principala fiind alta si neputand fi schimbata). Exista la data prezentei vreo reglementare legale prin care poate fi introdus codul CAEN ca secundar?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Coduri caen pt inregistrarea psihologi cu contract de munca vali pintea vali pintea vreau sa-mi deschid firma cu prestari servicii medicina muncii. Ma intereseaza ce coduri caen sa folosesc pt a putea angaja psihologi cu contract de munca. si ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)