avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Vin cu o întrebare, sunt de la țară ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Vin cu o întrebare, sunt de la țară și am moștenit ...

Bună seara. Vin cu o întrebare, sunt de la țară și am moștenit de la tata o anexa veche din chirpici nuiele care de curând sa autodemolat am făcut cerere cu 3 luni la primărie sa vie sa constate ca e în stare de degradare și sa.mi elibereze adeverinta de demolare, desfiintare dar am primit răspuns ca nu se poate pe motiv ca doamna de la urbanism e în creștere copil. Și în prezent casa e căzută la pământ și ia.m anunțat sa vină și au venit, și mi.au zis ca am ajutat și eu la demolarea casei ca să scap de procedura legala cu toate ca li.am trimis poze cu casa căzută, și mi.au zis ca trebuie să scot autorizatie de demolare. Ce aș putea face în situația respectiva ? Dacă casa sa autodemolat ce rost ar avea sa mai scot aitorizatie de demolare. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)