avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... asigurările de viată cu componenta investițională ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

asigurările de viată cu componenta investițională sunt impozabile? ...

asigurările de viată cu componenta investițională sunt impozabile? conform art. 62 aliniatul g din codul fiscal doar despăgubirile sunt neimpozabile, dar se se întâmplă cu răscumpărarea, devine venit impozabil?

Alte discuții în legătură

Obligatia de plata a impozitului pentru sumele acumulate in cadrul derularii contractelor de asigurare de viata cu componenta de economisire Mihai Lupu Mihai Lupu Exista obligatia de plata a impozitului pentru sumele acumulate ce depasesc primele pentru o asigurare de viata cu componenta de economisire? (vezi toată discuția)
Asigurare de viata dan.gherghevici dan.gherghevici Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de o asigurare de viata. Am o polita la care vreau sa renunt si ma intereseaza daca imi pot recupera sumele platite pana ... (vezi toată discuția)
Venituri din despagubiri rodia rodia Veniturile incasate de la o soc.de asigurare ca urmare a unei daune totale sunt venituri impozabile la calculul impozitului pe profit? Multumesc. (vezi toată discuția)