avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vreau sa cumpar o masina de la Ambasada Ucrainei
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vreau sa cumpar o masina de la Ambasada Ucrainei

Buna ziua,
vreau sa cumpar o masina de la Ambasada Ucrainei care nu este platitoare de TVA, eu trebuie sa platesc TVA?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare masina consulara (de la ambasada) cerbra cerbra Buna ziua, Doresc sa achizitionez o masina second hand de la ambasada Germaniei din Austria. Masina are 2 ani si 30.000Km (valoare aprox. 27500 ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina din ungaria floryp floryp Buna ziua,vreau sa cumpar o masina din Ungaria pe persoana fizica.Nu stiu cum este cu plata tva-ului.Se plateste tva la data achizitiei masinii in Romania sau ... (vezi toată discuția)
Procura cetatean german catre o cetateana din ucraina pentru reprezentare la proces tsg tsg Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista un model international valabil de a imputernici o alta persoana ( in acest caz din Ucraina) pentru ... (vezi toată discuția)