avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Profesare Nutritie Romania in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Profesare Nutritie Romania in ...

Buna seara,

traiesc in Grecia si doresc sa fac un Masterat in Stiintele Nutritiei de la Babes Bolyai, Cluj. Cu aceste studii pot profesa nutritie online? Ce Caen-uri ar trebui sa am (romanilor ma voi adresa, nu grecilor). Exista un test national care da voie la a profesa? Universitatea mentioneaza pe pagina ca poti intocmi planuri nutritionale cu aceste studii, insa nu stiu mai multe detalii.
Multumesc,
Daniela

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Necinstea academica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Cu mult succes publicistic datorat mai ales carismei sale dl. Neagu Djuvara a relansat acum cȃțiva ani o teorie istorică mai veche: [b]originea ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)