avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua! Am o întrebare pt PFA. Eu am un PFA cu ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua! Am o întrebare pt PFA. Eu am un PFA cu codul Caen ...

Buna ziua! Am o întrebare pt PFA. Eu am un PFA cu codul Caen 1512 pe Fabricarea articolelor de marochinarie și acum vreau sa mi le și vând on-line.. Deci eu produc eu vând online. Îmi trebuie cod caen și pt vânzări on-line? Și dacă da ....ce cod Caen Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Dana Postei, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o întrebare pt pfa. eu am un pfa cu codul caen ... Dana Postei Dana Postei Buna ziua! Am o întrebare pt PFA. Eu am un PFA cu codul Caen 1512 pe Fabricarea articolelor de marochinarie și acum vreau sa mi le și vând on-line.. Deci ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod caen trebuie sa folosesc pentru a deschide ... adelian adelian Buna ziua, Ce cod caen trebuie sa folosesc pentru a deschide o firma care coase pentru un producator curele din piele pentru dama? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen marochinarie Ce coduri Caen ar trebui sa detina o microfirma care confectioneaza posete din piele sau inlocuitor si rochii de ocazie si pe care le comercializeaza on line? (vezi toată discuția)