avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am si eu o dilema legata de OUG 127/2024 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am si eu o dilema legata de OUG 127/2024 care modifică ...

Buna ziua,
am si eu o dilema legata de OUG 127/2024 care modifică mai multe acte normative, printre care și Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap
firmele care au cel puțin 50 de angajați, care, potrivit legii, au obligația de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puțin 4% din numărul total de angajați, să solicite sprijinul unor ONG-uri în acest demers.
nelamurirea mea in acest sens este legat de faptul ca , daca firma mea nu are locuri vacante trebuie sa cer ajutorul celor 3 ONG-uri?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Referitor o r d i n pentru punerea în aplicare a prevederilor ... Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Referitor O R D I N pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 78 alin. Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajare persoane cu handicap smeagull smeagull Buna ziua, In cazul in care angajatorul (sc cu peste 50 de angajati) incadreaza in munca persoane cu handicap, dar sub procentul de 4% din totalul ... (vezi toată discuția)
Angajari persoane cu handicap mamon mamon Buna ziua!Suntem o societate cu 70 angajati,profil constructii. Suntem obligati sa aplicam prevederile legii 448/2006,cap.5,art.76-77? Daca da,tinand cont de ... (vezi toată discuția)