avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Societati legate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Societati legate

trei persoane fizice detin in mod egal o firma platioare de impozit pe profit (A).
Fiecare actionar in calitate de persoane fizice detin cate o microintreprindere in proportie de 100% ( B,C,D). Din perspectiva microintreprinderilor acestea (fiecare in parte) sunt firme legate cu firma A platitoare de impozit profit ?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am si eu o intrebare. Orice societate comerciala este platitoare de impozit pe profit? Multumesc anticipat. adresa mea este: mitrache_v@yahoo.com (vezi toată discuția)
Impozit pe venit Breze Breze Va rog sa ma ajutati intr-o problema: un prieten a infiintat de o luna o firma ( spalatorie auto). Initial a optat pentru neplatitor de tva si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)