avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Poate o asociatie de tip ong sa ma dea in judecata?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Poate o asociatie de tip ong sa ma dea in judecata?

Buna ziua!,poate o asociatie de tip ong sa ma dea in judecata pentru niste produse de uz casnic cumparate cu plata in rate pe care rata nu am achitat-o,iar pentru aceea rata e doar o conversatie pe whatapp ca dovada fara ca ong ul sa imi ofere o chitanta la cumpararea lor (cand am intrebat de o chitanta/bon fiscal mi s-au aruncat niste privirii de parca am omorat pe cineva=))
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:31, 3 Februarie 2025
Fireste ca va poate da in judecata , doar nu va pot “ ierta “ de datorie . Cum sa va dea o chitanta ? chitanta e un document care se elibereaza la plata unei sume , ori dvs. nu ati platit . Bonuri fiscale dau comerciantii , prestatorii de servicii , etc. , nu ONG-urile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminale de plata electronice nefiscale, loteria bonurilor cyan cyan Multe persoane isi platesc facturile la utilitati sau pentru alti furnizori (telefonie, cablu, produse cosmetice) la terminale cu autoservire amplasate in ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal obligatoriu daca tai chitanta si factura? ANCA_M ANCA_M LUCREZ IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR SISTEM RENT A CAR . PENTRU SUMELE INCASATE DE LA CLIENTI SE TAIE CHITANTA SI FACTURA PE BAZA UNUI CONTRACT INTRE FIRMA SI ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)