Buna ziua!,poate o asociatie de tip ong sa ma dea in judecata pentru niste produse de uz casnic cumparate cu plata in rate pe care rata nu am achitat-o,iar pentru aceea rata e doar o conversatie pe whatapp ca dovada fara ca ong ul sa imi ofere o chitanta la cumpararea lor (cand am intrebat de o chitanta/bon fiscal mi s-au aruncat niste privirii de parca am omorat pe cineva=))
Fireste ca va poate da in judecata , doar nu va pot “ ierta “ de datorie . Cum sa va dea o chitanta ? chitanta e un document care se elibereaza la plata unei sume , ori dvs. nu ati platit . Bonuri fiscale dau comerciantii , prestatorii de servicii , etc. , nu ONG-urile .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.