avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost sa-mi pun un implant dentar și doctorul mi-a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost sa-mi pun un implant dentar și doctorul mi-a atins nervul ...

Am fost sa-mi pun un implant dentar și doctorul mi-a atins nervul de la alt dinte cu acel implant dentar. Am înțeles ca acel dinte o sa cada , ii scot nervul dacă nu am durere de dinte. L-as da în judecata prin faptul ca eu am dinte bună și el mi l-a stricat. Ce ma sfătuiți?

Alte discuții în legătură

Ptr plingere "tip" malpraxis irina_ps irina_ps Stiu ca nu exista lege malpraxis ci doar asigurari si ca pina acum nimeni nu a incasat o asigurare de acest tip. Am un implant dentar ce nu este corect ... (vezi toată discuția)
Avulsia traumatica a incisivilor superiori este sau nu slutire? cristalina cristalina Buna ziua! As vrea sa ma indrumati cu sfaturile dvs in urmatoarea speta:in urma unei agresiuni fizice partea vatamata a suferit de avulsie traumatica a ... (vezi toată discuția)
Malpraxis irina_ps irina_ps Stiu ca nu exista lege malpraxis ci doar asigurari si ca pina acum nimeni nu a incasat o asigurare de acest tip. Am un implant dentar ce nu este corect ... (vezi toată discuția)