avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am semnat un contract prin care ma angajam sa plătesc ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am semnat un contract prin care ma angajam sa plătesc o "suma ...

Am semnat un contract prin care ma angajam sa plătesc o "suma neta" în rate, societatea cu care am semnat contractul nu era platitoare de tva la momentul semnării contractului, ulterior societatea a devenit platitoare de tva, eu am achitat întreaga suma stabilita în 3 rate in octombrie 2024, la primele 2 rate firma nu era platitoare de tva, la a 3 rata societatea devenise platioare de tva, acum în februarie 2025 societatea îmi solicita achitarea tva -ului pe care l-a platit la ultima rata achitata de mine în octombrie 2025. Este legal? Trebuie sa achit acest tva către societate? Menționez ca produsul mi-a fost predat după achitarea ultimei rate. În contract se face mențiunea ca produsul o sa fie predat după achitarea integrala a contractului și suma era neta, nu făcea referire la tva

Alte discuții în legătură

Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma. Ionascu madalina Ionascu madalina Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata ... (vezi toată discuția)
Achiziționez un produs în rate Ionascu madalina Ionascu madalina Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata ... (vezi toată discuția)
Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la ... Ionascu madalina Ionascu madalina Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata ... (vezi toată discuția)