avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am obținut o Decizie definitiva a Curtii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am obținut o Decizie definitiva a Curtii de Apel ...

Bună ziua! Am obținut o Decizie definitiva a Curtii de Apel pentru validarea acordării de despăgubiri de către ANRP! Suntem mai mulți mostenitori dupa strabunic și precizam nu au solicitat toti mostenitorii acordarea de despăgubiri de către ANRP pentru pământul extravilan confiscat de regimul comunist in termenul expres prevazut de lege! Întrebarea este cum putem obține Certificat de calitate de moștenitori - necesar la ANRP-în situația prezentata, când nu au solicitat toți moștenitorii acordarea de despăgubiri. Mentionez ( cei ce am dobândit dreptul de mostenitori) ca nu știm nici numărul moștenitorilor ai steabunicului. nu știm dacă mai trăiesc și unde locuiesc cei rămași în viata! Va mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Tănase Florin, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat calitate de mostenitor stra- strabunic imposibil de obținut... Tănase Florin Tănase Florin Bună ziua! Am obținut o Decizie definitiva a Curtii de Apel pentru validarea acordării de despăgubiri de către ANRP! Suntem mai mulți mostenitori dupa ... (vezi toată discuția)
Transmitere drept de mostenire gradul 5 woe woe Buna ziua, Tatal meu impreuna cu alte doua rude au ramas singurii (in viata) mostenitori de grad 4 si revendicatori ai unor bunuri imobile confiscate in ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)