avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... În 2024 pe 7 iunie prin intermediul FB am aplicat la ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

În 2024 pe 7 iunie prin intermediul FB am aplicat la un job la o fabrică de masini de spălat ...

Bună Seara si bine v-am gasit.
În 2024 pe 7 iunie prin intermediul FB am aplicat la un job la o fabrică de masini de spălat cu ajutorul unui anunț publicat pe această platforma media acesând anunțul unei firme de recrutare acesta ma trimis pe wa cerândumi sa ma loghez via FB am intrat si am trimis un CV a doua zi am fost sunat cu insistența de un nr începând cu +40 772 880 ca CV ul s-a inregistrat cu suces și mi se ceruse o poza a CI dupa spusele lui ca imediat dupa interviu urmeza sa fac vizita la medicina muncii si să semnez contracul de angajare in aceași zi am trimis o poza cu CI acestui individ numa ca dupa 2 3 zile nu sunase si tot schimba macazul cu posturile pe care puteam sa intru.
Bănuind că ceva e suspect am facut un print screen individului cu poza si numarul de telefon de pe care am vorbit în caz de ceva suspect.
După o săptămăna primesc alerte de securitate pe FB pe chat ca au fost detectate logari neautorizate din unele zone ale tări verificând contul am observat că cel / cei care mi la spart postase o sumedenie de anunțuri în numele meu cum că ar vinde produse cosmetice si piese de masini originale la jumătae de pret pentru cei care aceseaza un link anume , panicat am luat fiecare grup im parte si am șters toate anunțurile de acest gen schimbând si parola si setarile de sigurantă.
Dupa un timp la sf lunii decembrie 2024 inceputul lunii ianuarie 2025 m-am trezit cu politia la usă ca hai la secție sa dai o declarație cu tot cu amprente si poze ca după să mi se aducă la cunoștința ca de ce as vrea sa mă sinucid si de ce postez pe grupuri acest gen demesaje le-am stipulat dânsilor ca anumitul cot de fb a fos spart si a fost folosit fară acordul meu pentru a infecta și alți utilizatori cu malware sau tentative se pishing , am dat o declarație ca nu recunosc cele scrise de mine pe platforma media , scrisă si semnată.
Ajus acasă in aceasi zi am cautat dovezi despre punctele de logare din ultimele luni si le-am facut printuri dar am si aflat ca tot acelasi individ / zi a spart a 2 oară contul prin întrebarea de siguranța de pe e-mail postând mesaje de sinucidere iar unul de amenitare la întâmplare , banuiesc ca in scop de razbunare că le-am stricat afacerea , am sters anunțurule si am schimbat iarasi totul la cont.
Toate bune si frumoase până aici când incep problemele mele pe FB pe chat mă trezesc pe la orele 12 2 noaptea cu un mesaj de la un anume indicid director/ colaborator de la Provident ca a depus plângere penala pe numele meu fată de mesajul / comentariul care a fost postat in numele meu de cei care miau spart contul a 2 oară la un anunț de angajare la Providentv acu 2 3 luni respectiv inceputul luni noiembrie 2024 , plângere penală care va fi pusă in aplicare in acestă săptămna.
Eu buimac de somn si speriat am citit a 2 oară acest comentariu care nu l-am gasit nici la 1 si a 2 verificare care a fost postat lui la întâmplare in scop de razbunare pe mine de cei care mi-a spart contul , iar pe acest individ la-m blocat pe cont si i-am sters mesajul si cererea de prietenie.
Comentariul amenitarea postată in numele meu de acest individ /zi era decât unul scris de cei care mi-au spart contul 2 oara razbunare după ce le-am stricat manevra de pishing de prima dată era enunțat in genul si adresat celor de la provident și NU LUI în persona sa " Dacă vă mai prind ca insistati pe la poarta pe la mine cu miloaga dupa contracte de imprumut am sa arunc peste voi un coktail molotov" cel puțin așa mil amintesc înainte să il sterg pe la 2 noaptea.
Țin sa anunț ca nu îl cunosc pe acest individ de nici un fel si nu am avut nici un fel de raport economic cu providentul iar cu persona lui nu am nici o legătură de amiciție sau ca l-aș cunoaste de oriunde.
Cum as putea sa aflu dacă individul a depus plângere penala pe numele meu ?
Ce sanse sunt sa fie incepută UP si un proces. ?
Care sunt pasi se urmat si ce sfaturi mi-ati da sa î-mi pot dovedi nevinovatia sa nu se ajunga la un.proces ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Alexuțan, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)