avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CONTRIBUTIE CASS - PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CONTRIBUTIE CASS - PFA

Buna ziua,
Dupa caz, un pensionar respectiv un student care obtine venituri din activitati independente si care are forma de organizare PFA, plateste in 2025 CASS daca veniturile sunt sub plafonul de 6 salarii minime?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cass in 2024 cumulat din chirii si alte activitati (pictura) isa_emanuela isa_emanuela Buna ziua, am obtinut in 2023 venituri din pictura - mi s-au vandut cateva mici lucrari , pictate de mine, printr-un magazin de suveniruri si o galerie de ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu veniturile pfa IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Am o intrebare referitoare la cumularea pensiei (limită de vârstă) cu veniturile din activitatea PFA. In articolul de azi 1 dec ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate din drepturi de proprietate intelectuală Marinescu Lucian Marinescu Lucian Cod Fiscal - ART. 154 - Categorii de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate....... h) persoanele fizice ... (vezi toată discuția)