avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salariu de baza brut functie unica muzeu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salariu de baza brut functie unica muzeu judetean

Bună ziua! Am rugămintea să mă ajutați într-o situație în care am ajuns. Lucrez la un muzeu județean și mi-a fost modificată funcția, din supraveghetor muzeu (studii medii, gradația 5) în pedagog muzeal (studii superioare de scurtă durată SSD, grad II, gradația 5), de la 1 februarie. În anul 2022 salariul de bază lunar brut pentru supraveghetor cu gradație zero era de 2900 lei, iar cel de pedagog muzeal SSD grad II, gradația zero(care înțeleg că ar fi folosit ca bază de calcul) este 3950 lei, deci diferența era de 1050 lei. Între timp, pe lângă alte majorări date la toți salariații, la nivel național, angajații din muzee au obținut prin ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 53 din 23 mai 2024, încă 10% în două tranșe. Cu toate acestea, pe motiv că am fost trecută pe funcție unică și invocându-se Ordonanța 115/14 decembrie 2023, fără să primesc alte măriri care s-au dat ulterior, mi s-a stabilit de la 1 februarie 2025, o dată cu schimbarea postului în pedagog muzeal, salariul de bază brut (înainte de adăugarea gradației) de 4148 lei. De la 1 ianuarie, ca supraveghetor, ajunsesem la 4050 lei (înainte de adăugarea gradației), deci, practic mi-a crescut salariu de bază, înainte de aplicarea gradației, cu 98 lei, față de 1050, cât era diferența în 2022 între cele două posturi. Mă puteți ajuta, vă rog, cu un calcul detaliat, pentru stabilirea salariului?

Alte discuții în legătură

Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Calcul salar functionar administratie publica locala. LenutaBR LenutaBR Cat trebuie sa fie salarul de incadrare al unui inspector asistent cu vechime de 27 ani,studii superioare.In prezent salarul meu este de 1882 lei. (vezi toată discuția)
Drepturi salariale mario4422 mario4422 Buna ziua ! Sunt sofer la o primarie, prin dispozitia primarului la data de 1 martie 2011 am fost reincadrat din funtia de muncitor III clasa de salarizare 17 ... (vezi toată discuția)