avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie existenta vecin la calcan, eu mai am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie existenta vecin la calcan, eu mai am nevoie de acord notarial ca sa construiesc la calcan cu el?

Bună seara,
Doresc să achiziționez un teren de 500mp deschidere 13m în București.
Pe o latură există un bloc de 4 etaje construit la calcan (vânzătorul terenului spune ca nu a dat/primit acord notarial de alipire).

Urbanismul probabil îmi va dispune alipirea, cu care sunt de acord, mai am nevoie de acordul notarial al asociației de proprietari în acest caz? (La prima vedere pare ca nu, dar nu vreau sa mă trezesc ca vre un vecin refuză și nu pot construi)

Alte discuții în legătură

constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)