avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut neachitat. Dacă am un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut neachitat. Dacă am un împrumut din 2008,și nu l am achitat, dar lunar ...

Dacă am un împrumut din 2008,și nu l am achitat, dar lunar se oprește dobânda ptr.suma luată,până în 2025,împrumutul nu se șterge? De 17 ani neachitat?

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarea DorelG DorelG Buna seara! Problema aceasta poate a mai fost pusa si inainte dar sper sa nu va suparati daca ma sfatuiti si pe mine. In 2008 am facut un imprumut la o banca ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract de imprumut dupa executarea silita Hyurai Hyurai Contract de imprumut C.A.R. (2008-2010) pe baza caruia sunt executat a doua oara; dupa ce in prealabil la prima executare din 2011 am achitat intreaga suma ... (vezi toată discuția)