avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru 2018

Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru anul fiscal 2018. Trebuie sa o achit pana pe 20 martie dar conform articolului dumneavoastra anul fiscal 2018 se prescrie la 11 martie. Pot plati dupa 11 martie. Intrebarea mea este: daca achit dupa 11 martie nu este o plata inutila pentru ca deja prescrisa? sau ramane valabila doar pentru faptul ca a fost eliberata o decizie de impunere din oficiu inainte de 11 martie?
Multumesc frumos pentru raspuns.
O seara faina.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata contributie sanatate 2012 anaf alma_g alma_g Bună ziua, Am primit de la ANAF o impunere pe 2012 conform căreia trebuie să plătesc o sumă destul de mare la CASS pentru venituri din investiții ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere din oficiu plata tva florinx123 florinx123 buna ziua Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru o suma de plata reprezentant tva in cat timp trebuie platita suma respectiva? este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Executare plata impozit pe 2011 mtoma mtoma Pentru anul 2011 am primit o decizie de impunere pe care am contestat-o referitor la valoare. Contestatia nu a fost admisa si au fost calculate dobanzi ... (vezi toată discuția)