avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SC platitoare de tva din Romania efectueaza transport ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SC platitoare de tva din Romania efectueaza transport marfa.

SC platitoare de tva din Romania efectueaza transport marfa din Spania in Romania . Emite factura catre firma din Spania , care are cod valid de TVA . Se factureaza cu TVA sau Fara ? Daca e fara TVA se trece taxare inversa ?
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la transport international marfa tampau gabriela tampau gabriela O firma platitoare de TVA din Romania factureaza unei alte firme platitoare de TVA tot din Romania servicii transport international SPANIA-REP.MOLDOVA . Cum se ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar mari.a mari.a Un furnizor de piese de schimb din Spania imi factureaza cu tva 20%, daca furnizorul are un cod valid de tva, am voie sa-mi deduc tva-ul? Multumesc, mari.a (vezi toată discuția)
Tva albulescu albulescu Buna seara,daca o sc din Spania factureaza livrarea unor anumite materiale unei sc din Ro,in factura este prevazut tva,sc din Ro.poate cere deducerea sau ... (vezi toată discuția)