avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dare in judecata proprietar parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dare in judecata proprietar parcare

Buna ziua, de curand am avut un accident in parcarea unui complex de magazine. Mai exact, din cauza zapezii si gheții adunate in parcare (parcarea nefiind deszăpezită), am cazut si mi-am fracturat tibia piciorului drept, am stat in spital 11 zile, operatie…
Pot da in judecata proprietarul parcarii, cerând daune materiale? Sunt sanse de castig in asemenea cauza?
Sunt in incapacitate de munca cateva luni, timp in care pierd o parte din salariu.
Cel mai recent răspuns: LexConsultant , utilizator 10:32, 11 Martie 2025
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, insa discutati cu un avocat despre probe. Aveti temei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua , puteti cere orice si oricat , insa trebuie sa detailati daca esra in drum , in timpul sau pe drumul de intoarcere de la servici , Erati intr-o zi nelucratoare sau in concediu de odihna . Este anuntat accidentul in timp util la servici ? In parcare va aflatri pe parte rutiera , in partea de parkind sau pe trotuarul de acces . Toate aceste va sunt de folos in procesul pe care-l intentati . O intelegere amiabila a fost demarata sau aveti de gand sa faceti ?

Oprisanescu Stefan a scris:

Buna ziua , puteti cere orice si oricat , insa trebuie sa detailati daca esra in drum , in timpul sau pe drumul de intoarcere de la servici , Erati intr-o zi nelucratoare sau in concediu de odihna . Este anuntat accidentul in timp util la servici ? In parcare va aflatri pe parte rutiera , in partea de parkind sau pe trotuarul de acces . Toate aceste va sunt de folos in procesul pe care-l intentati . O intelegere amiabila a fost demarata sau aveti de gand sa faceti ?

Eram in drum spre munca, s-a incadrat ca accident de munca, firma la care lucrez fiind in acea parcare. Firma a fost anunțată, in ziua cu pricina au venit si cei de la ambulanță si cei de la politie.
Nu am luat in calcul înțelegerea amiabila.
Ati avut accidentul in parcarea firmei unde lucrati? Ca se schimba lucrurile...

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Ati avut accidentul in parcarea firmei unde lucrati? Ca se schimba lucrurile...

Da, dar In acea parcare sunt mai multe magazine/firme. Nici o zona a parcarii nu este in chiria firmei la care lucrez.

Alte discuții în legătură

Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Accident Sorin Stan Sorin Stan Buna seara! O sa trec direct la subiect. Pe data de 06.11.2018 am fost victima unui accident rutier care a avut loc pe Camil Ressu colt cu piata Râmnicu ... (vezi toată discuția)
Fotografiere parcare ilegala pe loc rezervat persoanelor cu handicap in carrefour blu3s0ul blu3s0ul salut. am niste intrebari poate ma ajuta cineva: 1. ce statut au parcarile din carrefour sunt private sau publice. ce reguli de circulatie se aplica? daca ... (vezi toată discuția)