avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Am constatat acum in anul 2025 comparand ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Am constatat acum in anul 2025 comparand fisa de la ...

Buna ziua,

Am constatat acum in anul 2025 comparand fisa de la cei doi....furnizorul de servicii a omis inregistrarea a doua facturi in suma de 4000 lei aferente anului 2023....cum pot face acum in 2025 corectarea erorilor respective? sa fie corect?

multumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)
Reglare sold furnizor alinacatana alinacatana buna , sunt angajata de curand si am constat ca economista firmei ce a fost inaintea mea a inreg gresit . soldul unui furnizor nu bate cu fisa lui. tind sa ... (vezi toată discuția)
Omitere inregistrare factura claudana claudana Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot inregistra in ianuarie 2014 o factura de intrare prestari servicii - furnizorul este neplatitor de TVA - care ... (vezi toată discuția)