avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In seara de 5 februarie Am băut cu doi prieteni si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In seara de 5 februarie Am băut cu doi prieteni si dupa o vreme ...

In seara de 5 februarie Am băut cu doi prieteni si dupa o vreme unu dintre ei a sărit la mine sa ma bată iar ceia ce sa intamplat a dat im mine de două ori mai exact ma batut de două ori iar eu ca sa pot sa scap de acolo l-am lovit cu o sticla de bere in cap si i sa spart capu sau pielea între care eu am fugit sa ma ascund de el între timp a venit politia si nu ma gasit băiatul care era cu el a zs ca am fugit impreuna cu băiatul cu sticla dar eu am aparut cand am văzut politia sa le spun ce sa întâmplat dar mau arestat 4 zile pe arest dupa 4 zile mau dus la proces am declarat ce sa întâmplat și procuroru sau cel ministrul justiției a vrut in ca 15 zile sa ma rețină dar avocatu meu din oficiu a cerut sa ma lase liber ceia ce sa intamplat dar mia pus interdictie sa ma întâlnesc cu acela care l-am lovit sau sa ma duc la acea adresa la un interval de două trei zile a fost căutat de politie băiatu lovit dar nu mai mai gasit si imediat mia dat mesaj avocatu mesaj in aceiasi zi ca am proces pe 11 Aprilie si nu stiu ce se va întâmpla?