avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... BAZA CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

BAZA CAS

Am un pfa. Am obtinut urmatoarele venituri:
Venit net din activ independenta(pfa)
Venit din inchiriere in scop turistic(1 camera) dar proprietatea este pe pers.fizicq
Venit din dobanzi(pers. Fizica)
Pentru a afla baza de calcul CAS, se includ si ultimele 2 venituri? Adica pt venitul obtinut din chirii in scop turistic se plateste CAS?

Alte discuții în legătură

Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea plății cas dorinakt dorinakt Bună ziua, 1. Persoanele care obțin venituri din cedarea folosinței locuinței în scop turistic sunt obligate să plătească CAS? Dacă da, ce procent? ... (vezi toată discuția)