avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie de venit persoana fizica pentru affiliate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie de venit persoana fizica pentru affiliate marketing si google adsense

Vreau sa incep o mica "afacere", un fel de affiliate marketing pentru vacante. Practic postez pe un site (personal) combinatii de cazari + transport (avion). Nu percept niciun cost pentru acest serviciu, banii ar proveni din link-ur de afiliere cu booking.com (cazari) si kiwi.com (zboruri), dar si din reclame (google adsense).
Pentru ca nu vreau sa am probleme cu anaful si ca totul sa fie legal, vreau sa stiu ce trebuie facut pentru a declara veniturile ca si persoana fizica, fara PFA/SRL sau altceva.
Banii de la google si platforma de afiliere (cj.com) ar fi transferati in cont o data pe luna.

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri google adsense persoana fizica neautorizata jaycriss jaycriss Buna ziua, Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus ... (vezi toată discuția)
Este solutia mea de monetizare, fara sa apelez la o forma juridica, legala? erwinweber erwinweber Buna ziua. Lucrez la un proiect personal de ceva timp si am ajuns la punctul in care doresc sa o monetizez, dar nu sunt sigur daca intreaga bataie de cap cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)