avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, doresc sa vand un autoturism proprietate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, doresc sa vand un autoturism proprietate personală ...

Buna ziua, doresc sa vand un autoturism , proprietate personal .
Am fost la primarie si acolo am gasit surpriza ca nu pot sa primesc cazierul pana sotia nu isi achita taxele pe numele ei.
Este legal sa faca asta, avand in vedere ca eu am tot platit si masina este pe mine?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune si vanzare Vladdu Vladdu Buna ziua, se da urmatoarea situatie, Sotul a decedat si se doreste vanzarea anumitor bunuri. Mostenitorii sunt sotia si copilul (major). Acesta avea in ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Platesc taxe si impozite pe un bun confiscat? rlucian26 rlucian26 Buna ziua! Mi-a fost confiscat autoturismul proprietate personala in anul 2010 in urma unui dosar penal de evaziune fiscala, am platit taxe si impozite pe ... (vezi toată discuția)