avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua,sunt mama unui copil in vârstă de 11 ani ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua,sunt mama unui copil in vârstă de 11 ani cu ADHD ...

Bună ziua,sunt mama unui copil in vârstă de 11 ani cu ADHD și a-și dori să știu dacă un cadru didactic are voie sa îi zică copilul in fața clasei că este un copil problemă,chiar daca copilul meu in acea zi a făcut în timpul orei o boacănă.

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Copil agresat de copil cu adhd !!! ridic o problemă delicata: fetita mea, în clasa ... Dragnea Mădălina Dragnea Mădălina Bună ziua! Ridic o problemă delicata...fetita mea, în clasa a patra acum a fost lovita cu sticla în cap de către un copil cu ADHD, ea în banca fiind iar ... (vezi toată discuția)