avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! As dori sa știu cum pot sa îmi iau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! As dori sa știu cum pot sa îmi iau declarația ...

Bună seara!Asi dori sa știu cum pot sa îmi iau declarația data de la avocat cu toate ca el spune ca nu a făcut o copie di pana nu întra dosarul în instanta nu are de unde sa mi-o dea.

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire Momada Momada Buna seara as dori daca e posibile avere drept la mostenire .va povestesc pe scurt care este povestea mea Tatal meu sa ! Despartit de mama cand eu aveam 4 ani ... (vezi toată discuția)
Pentru o intrebare de partaje Bunaziua Mama mia sa casatorit cu un Malgas in romania in timp siau cumparat un apartament in romani asi dori sa stiu daca copii lui din prima casatorie au ... (vezi toată discuția)
0.9 alcoolemie in sange la prima prelevare la inml , mai am sanse la o recalculare? iverson_nio iverson_nio Buna ziua, Am fost prins de Rutiera Bucuresti pe sos Pipera conducand cu o alcoolemie in aer expirat de 0.41 la ora 06:20 am . Am fost la INML unde mi s-a ... (vezi toată discuția)