avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Dacă am fost condamnat 10 luni de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Dacă am fost condamnat 10 luni de închisoare în ...

Buna ziua! Dacă am fost condamnat 10 luni de închisoare în articolul 335 ali 3 și interzicerea de a mai conduce vehicule ce prevede obligativitatea dețineri permis în temeiul articol 66 Ali i pe o durată de 2 ani, și sa suspendat sub supraveghere 2 ani! Ce se întâmplă cu permisul meu, A trecut o perioada de un an și eu am permisul dar cei de la probațiuni supun că nu am voie sa conduc am scos și cazier rutier și nu apare nimic arata perfect valabil cu drept de conducere

Alte discuții în legătură

Cu acord de recunoastere În temeiul art. 335 alin. 3 c. pen., ... Milicenco Milicenco cu acord de recunoastere În temeiul art. 335 alin. 3 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 2 si 10 C. pr. pen. condamna pe inculpatul M.I.***, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am si eu o intrebare. in noiembrie 2019 am savarsit ... Stefan19xx Stefan19xx Bună seara! Am si eu o intrebare. In noiembrie 2019 am savarsit infractiunea de a conduce un autovehicul cu o alcoolemie de 2,67 mg/l in sange, urmând că ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis (minoră) Alexandra Mariaa Alexandra Mariaa Bună ziua ! Am condus mașina prietenului meu , 10 m , aproape la ieșire dintr-un sat , făra a deține permis . Am fost prinși pe data de 05-08-2017 de ... (vezi toată discuția)