avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie complementara

as dori sa stiu daca parintii unui copil nascut in strarinatate(Spania),dar stabiliti definitiv in tara,pot beneficia de alocatia complementara.Mentionez ca beneficiaza de cea de stat dar pentru cea complementara li se cer niste formulare(E411),dar nu li se spune ce sa faca cu ele.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Formular e411 ema0503 ema0503 Am un nepot nascut in Spania, in 2003, parintii ambii de origine romana cu drept legal de sedere in Spania, tatal cu contract de munca , mama fara. Copilul nu ... (vezi toată discuția)