avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie

Sunt angajata din dec 2009 in functia de asistent de cercetare stiintifica cu un salariu de 711 ron in conditiile in care am studii superioare in domeniu (se cerea minim licenta pe domeniul fizica). Care este salariul minim pentru studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 25 Februarie 2014
Daca nu ma insel in jur de 1000lei
Daca sunteti salariata la o unitate bugetara, salariul minim este 705 lei, daca sunteti la o societate privata 1200 lei(conform coeficientilor de ierarhizare din CCM unic la nivel national). Destul de ciudat dar asta este Romania.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Gabriel George Mocanu, Consultant resurse umane
Eu stiam de 1200 lei brut.
daniella83 a scris:

Sunt angajata din dec 2009 in functia de asistent de cercetare stiintifica cu un salariu de 711 ron in conditiile in care am studii superioare in domeniu (se cerea minim licenta pe domeniul fizica). Care este salariul minim pentru studii superioare?

Depinde de sectorul in care lucrati ... pentru sectorul privat minim este de1 200 lei, pentru cel bugetar este prevazut in Legea nr.330/2009.
Am cautat renumita lege 330/2009. In cadrul anexei II/1.4 - salarii functii didactice auxiliare, salariul pentru asistent de cercetare stiintifica este 2.3*sal minim pe economie. In acest caz...cui ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ContSters66817 ContSters66817 Buna ziua , cum se calculeaza un salariu de baza conform legii unice de salarizare aneza I/2 pentru un inspector debutant? Cum adica baza1.75? Cum se ... (vezi toată discuția)