Sunt angajata din dec 2009 in functia de asistent de cercetare stiintifica cu un salariu de 711 ron in conditiile in care am studii superioare in domeniu (se cerea minim licenta pe domeniul fizica). Care este salariul minim pentru studii superioare?
Daca sunteti salariata la o unitate bugetara, salariul minim este 705 lei, daca sunteti la o societate privata 1200 lei(conform coeficientilor de ierarhizare din CCM unic la nivel national). Destul de ciudat dar asta este Romania.
Sunt angajata din dec 2009 in functia de asistent de cercetare stiintifica cu un salariu de 711 ron in conditiile in care am studii superioare in domeniu (se cerea minim licenta pe domeniul fizica). Care este salariul minim pentru studii superioare?
Depinde de sectorul in care lucrati ... pentru sectorul privat minim este de1 200 lei, pentru cel bugetar este prevazut in Legea nr.330/2009.
Am cautat renumita lege 330/2009. In cadrul anexei II/1.4 - salarii functii didactice auxiliare, salariul pentru asistent de cercetare stiintifica este 2.3*sal minim pe economie. In acest caz...cui ma pot adresa?