avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... restituirea bunurilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

restituirea bunurilor

Buna ziua, doresc lamurire cu privire la urmatoarea speta: unei societati comerciale i s-a deschis procedura de faliment in 2007 si s-a propus un plan de reorganizare care a fost aprobat de catre instanta in 2008. Unul din creditorii chirografari inscris la masa credala, in tabelul definitiv al creantelor, doreste acum sa-i fie restituite bunurile deoarece, datorita situatie economice actuale nu mai este posibila reorganizarea, iar societatea debitoare a intrat in procedura simplificata de faliment.
Soc debitoare a cumparat de la acest creditor chirografar, utilaje, iar conform facturilor emise de catre creditor acestea sunt in proprietatea creditorului pana la achitarea efectiva.
in ce conditii acest credtor chirografar isi poate recupera utilajele?
multumesc

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa , reorganizare judecatoreasca elicoidal elicoidal va rog sa-mi spuneti daca o societate imi datoreaza 1 miliard de ron , si ea se afla in insolventa, in reorganizare judecatoreasca , este obligata sa-mi ... (vezi toată discuția)
Deschiderea falimentului? corstef corstef Buna ziua Sunt inscris la masa credala a unei societati cu care am avut un contract de inchiriere. Dupa expirarea contractului, aceasta debitoare a ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)