avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare avocat Florea Isabela solicit colaborare
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

avocat Florea Isabela solicit colaborare

Am lucrat 2 ani la o societate de avocatura, unde am capatat experienta in dr. comercial(infiintare societati si tot ce tine de registrul comertului) in prezent colaborez cu un cabinet de avocatura pe drept penal.

Alte discuții în legătură

Avocat florea isabela solicit colaborare rodriguez rodriguez Am lucrat 2 ani la o societate de avocatura, unde am capatat experienta in dr. comercial(infiintare societati si tot ce tine de registrul comertului) in ... (vezi toată discuția)
Avocat florea isabela solicit colaborare rodriguez rodriguez Am lucrat 2 ani la o societate de avocatura, unde am capatat experienta in dr. comercial(infiintare societati si tot ce tine de registrul comertului) in ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firma de contabilitate Popa Gabriela Popa Gabriela Firma de contabilitate, doreste colaborare cu firma de avocatura / cabinet avocatura, pentru preluare societati comerciale nou infiintate de la aceasta ... (vezi toată discuția)