inca nu se stie exact cine va plati impozitul anticipat(caci asa se numeste in 2010!!!),dupa noile legi se pare ca toate firmele,indiferent ca sunt suspendate sau nu.
mai asteptam
Corect , alta Marie cu aceeasi palarie #-o, asteptam sa vedem poate , poate mai scade indicele de inflatie cei drept nimic nu se stie concret , calculam acea patrime si se pare ca din iulie o sa revina mult iubitul IMPOZIT FORFETAR :))
asa ceva nicaieri numai la noi asta nu va baga her Boc in buzonar din ce sa platesc daca firma este suspendata si nu desfasoara activitate economica #-o=D>
Firma nou infiintata
ministru_
Mai postez o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva urgent. Am infiintat o firma in luna iulie 2009 si am trebuie sa platesc acum impozitul forfetar. Eu stiu ... (vezi toată discuția)
Impozit
sanda37
Am inteles ca din ianuarie s-a scos impozitul forfetar si este valabil doar ptr.SC. cu activitati gen; spalatorii,sali fitnes.E adevarat?VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.