avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma suspendata 1.martie.2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma suspendata 1.martie.2010

vreu sa suspendezi activitatea la un srl.pe 3 ani mai trebuie sa platesc taxa forfetara adica impozitul minim.#-o
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 12:30, 21 Februarie 2010
Asta este noul paradox in Romania : ca firmele cu activitatea suspendata sa plateasca impozit forfetar!:D
inca nu se stie exact cine va plati impozitul anticipat(caci asa se numeste in 2010!!!),dupa noile legi se pare ca toate firmele,indiferent ca sunt suspendate sau nu.
mai asteptam
Corect , alta Marie cu aceeasi palarie #-o, asteptam sa vedem poate , poate mai scade indicele de inflatie cei drept nimic nu se stie concret , calculam acea patrime si se pare ca din iulie o sa revina mult iubitul IMPOZIT FORFETAR :))
asa ceva nicaieri numai la noi asta nu va baga her Boc in buzonar din ce sa platesc daca firma este suspendata si nu desfasoara activitate economica #-o=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
kajan.barna, utilizator
X-(#-o:((

Alte discuții în legătură

Suspendare firma dandy_mihaela dandy_mihaela buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca pot sa suspend activitatea firmei pe o perioada de trei ani daca mai am ceva restante la bugetul de stat.vreo 10 mil lei ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar la srl cu activ suspendata ccoco ccoco buna ziua, am activitatea suspendata la srl din 19.05.2009. mai platesc impozit forfetar pentru perioada 01.05.-19.05.2009? multumesc (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata ministru_ ministru_ Mai postez o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva urgent. Am infiintat o firma in luna iulie 2009 si am trebuie sa platesc acum impozitul forfetar. Eu stiu ... (vezi toată discuția)