avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator clinica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator clinica

Buna ziua,

Sunt asociatul unic al unei SRL cu cod CAEN 8622 si 8610 (clinica oftalmologie, consultatii si operatii in ambulatoriu).

In acest moment, administratorul societatii este un medic, care in acelasi timp este si angajat si desfasoara activitate medicala in cadrul clinicii.

Doresc ca eu, asociatul unic, sa devin si administrator, dar cei de la Registrul Comertului din Rm Valcea spun ca este obligatoriu ca administratorul sa fie medic. Eu, asociatul unic, nu sunt medic, dar am atestat de libera practica de OPTOMETRIST, emis de Ministerul Sanatati.

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate ca eu sa ma inregistrez la Registrul Comertului ca si administrator al societatii, iar medicii sa fie doar angajati la clinica, fara sa poarte vreo raspundere in ceea ce priveste administrarea societatii.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
ce cod caen pot adauga? doinatruica doinatruica Am o platforma care are codul caen 4619, dar vreau sa creez o retea de servicii medicale online si in clinica. Ce cod CAEN pot adauga? (vezi toată discuția)
Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)