Buna!Sunt acuzatä de Ministrerul Justitiei de räpire internationalä minor. Avocatul meu m-a informat in septembrie cä celälalt proces al meu de incredintare minor a fost oprit pinä la terminarea procesului din Bucuresti pe räpire. Acum citeva zile am aflat cu stupoare cä procesul de incredintare nu a fost oprit ci s-a judecat respingindu-se cererea mea de incredintare ca nefiind de competenta Romaniei. In sentintä scrie cä am fost prezentä impreunä cu avocatul meu in salä,ceea ce nu este adevärat. Sentinta nu mi-a fost trimisä acasä ca sä nu iau eu la cunostintä. De asemenea mi-a dat recurs doar cinci zile si dupä cite stiu asta se dä doar unei ordonante presedentiale,nu la un proces de fond. Plus cam alte amänunte care cam miroase a DNA.Intrebarea mea este cum pot obtine anularea acestei sentinte.cä mi-a dat peste cap tot procesul din Bucuresti??????AM nevoie urgentä de sfat,deoarece in urma acestei hotäriri Bucurestiul a hotärit exträdarea copilului (DESI EU SUNT DOAR CETÄTEAN ROMÄN) in 2 säptämini.Multumesc