avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activit. de video chat, ca PFA, la ce Cod CAEN se ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activit. de video chat, ca PFA, la ce Cod CAEN se incadrata si ce acte / calificari se cer pt ea?

Activit.deVideoChat,caPFA,laCeCodCAENeIncadrataSiCeActe/CalificariSeCerPtEa? VaMultumescFrumos si Anticipat,pt.Raspuns.

Alte discuții în legătură

Activit. de cazare / inchiriere in regim hotelier, la domiciliul meu, pe durata scurta, ca pfa yummtigress yummtigress Activit.deCazare/InchiriereInRegimHotelier,LaDomiciliulMeu,PeDurataScurta,CaPFA,laCeCodCAENeIncadrataSiCeActe/CalificariSeCerPtEa? VaMultumesc Frumos Anticipat ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei pt.o distanta mai mare de 80 de km cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! As dori sa stiu daca se deconteaza naveta daca locul de munca este la o distanta mai mare de 80 de km de la domiciliu. Daca da,atunci ce lege ... (vezi toată discuția)
Anii de facultate reprezinta vechime in munca? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca anii petrecuti in facultate(4) se calculeaza la vechimea in munca,pentru stabilirea cuantumului salariului.Se adauga vreun spor de vechime ... (vezi toată discuția)