avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen

se va mai da examen de admitere la toamna/ la fiecare barou in parte?:O
Cel mai recent răspuns: ContSters130759 , utilizator 23:08, 8 Martie 2010
Da
Va mai fi un examen de admitere in barou ( examen de primire in profesie "exclusiv pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar") in perioada 15 - 19 septembrie 2010 conform hotararii 710/12.12.2009 a consiliului U.N.B.R.

Si de data aceasta cred ca va fi la nivelul fiecarui barou in parte.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
luiza2008, utilizator
multumesc inca o data!=D>LUIZA2008
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
ContSters132975, utilizator
Nu este sigur ca va fi la fiecare barou in parte,e doar posibil
pentru ca vor apartea schimbari mai mult ca sigur
DA, ASA ESTE, DAR CAT TIMP ESTE IN CALENDARULDE EXAMENE BANUIESC CA VA FI ASA...
MULTUMESC PT MESAJ, AS VREA SA MAI VORBIM DESPRE ACEST SUBIESCT, SUNT CONSILIER JURIDIC LA POLITIA COMUNITARA MEDGIDIA, JUD C-TA.
DE UNDE ESTI CRISTINA?
Buna!
Sa inteleg ca esti interesata de sustinerea eamenului din toamna 2010 de primire in profesie. Bun venit in club=D>
Daca doresti sa ni te alaturi, te asteptam in subiectul deschis special pentru examenul de primire in profesie 2010, subiect pe care-l poti vizualiza accesand linkul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Spor la invatat si sa auzim de bine in toamna!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 StefanRadu StefanRadu exista o mare diferenta intre Hotărârea nr. 58/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R. privind organizarea examenului de primire în profesie - ... (vezi toată discuția)
Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)