AM INCHEIAT UN CONTRACT DE INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL CU O S.C. PE CARE L-AM INREGISTRAT LA FINANŢE. S.C. NU A PRELUAT SPAŢIUL, IAR PERSOANA DE CONTACT NU MAI RÃSPUNDE LA TELEFON. CUM POT REZILIA CONTRACTUL ªI DACÃ TREBUIE SÃ PLÃTESC IMPOZIT PENTRU SUME PE CARE LE-AM INCASAT.
:offtopic: In primul rand nu mai scrieti cu majuscule pentru ca nu se intelege foarte bine.
In al doilea rand pe ce perioada ati inchiriat acel spatiu comercial si ce prevede clauzele contractuale in caz de litigiu?....
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesajele cu majuscule
2-Rezilierea contractului se poate realiza in conditiile contractual asumate
3-Notificati persoana de contact ,cu termen,in interiorul caruia sa desfasoare formalitatile pe care le apreciati necesare
4-In conformitate cu dispozitiile in vigaore,va revine obligatia sa achitati impozit aferent activitate desfasurata
pentru finante nu este suficient o simpla notificare pentru a face dovada rezilierii contractului.. daca nu a preluat spatiul pana in prezent si nici nu va platit pana acum chiria, e de preferat sa solicitati rezolutiunea contractului de inchiriere nu rezilierea acestuia
e de preferat sa solicitati rezolutiunea contractului de inchiriere nu rezilierea acestuia
Ce-ati vrut sa spuneti de fapt? Nu de alta dar singura diferenta intre reziliere si rezolutiune este ca rezilierea priveste contracte cu executare succesiva, in vreme ce rezolutiunea priveste contracte cu executare dintr-o data. Dintre ele, in cazul inchirierii nu poate opera decat rezilierea.