avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de document fiscal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de document fiscal?

sunt asigurata sub efectul legii ordin ms/cnas nr 61/2007 art 20 si am resedinta [flotant] ,organul fiscal din orasul unde sunt flotant poate sa-mi elibereze adeverinta ca nu realizez venituri sau trebuie sa merg neaparat la domiciliul stabil? exista o posibilitate sa o obtin din localitatea unde figurez flotant??? va multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala femei insarcinate stef28 stef28 buna. sunt in situatia de a nu avea asigurare medicala; anul trecut am terminat o forma de invatamant si apoi nu am profesat. in acest moment sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate alexandrumircea alexandrumircea Cunoaste cineva pasii ce trebuiesc urmati sa-mi platesc singur asigurarea de sanatate? mentionez ca nu mai sunt sub contract de munca de aproximativ 1 an si 6 ... (vezi toată discuția)