Sunt o pensionara din judetul Dolj. As dori sa stiu de ce nu mi se da pe cursa la tara foi de transport,:( intrucat eu nu am drum cu trenul. Am buletin de oras. Foile de transport cu trenul nu sunt valabile pe cursa.
#-o Foile de transport sunt bilete de transport (gratuitati) care se elibereaza veteranilor de razboi si urmasilor veteranilor de razboi. Eu sunt urmasa de veteran. As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de gratuitate pe cursa de tara.
#-o Foile de transport sunt bilete de transport (gratuitati) care se elibereaza veteranilor de razboi si urmasilor veteranilor de razboi. Eu sunt urmasa de veteran. As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de gratuitate pe cursa de tara.
Daca ati fost la autogara si v-a spus ca nu beneficiati, inseamna ca nu s-a incheiat un acord intre firma de transport si consiliul judetean sau intre firma de transport si guvern, prin reprezentantii acestora din teritoriu.
Presupun ca transportul e asigurat de o firma particulara ne agreata de smecherii care ne conduc:((
:P Am buletin de oras si nu vor sa-mi dea gratuitate decat pe CFR. Eu nu am necesitate de mers cu trenul. In directia unde merg nu e cale ferata si nu ma pot folosi de aceste bilete pentru tren pe care ei vor sa mi le dea. Dati-mi un raspuns. Unde pot sa ma adresez?