avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Transport
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Transport

Sunt o pensionara din judetul Dolj. As dori sa stiu de ce nu mi se da pe cursa la tara foi de transport,:( intrucat eu nu am drum cu trenul. Am buletin de oras. Foile de transport cu trenul nu sunt valabile pe cursa.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:07, 13 Ianuarie 2007
ce sunt alea foi de transport?:-/
#-o Foile de transport sunt bilete de transport (gratuitati) care se elibereaza veteranilor de razboi si urmasilor veteranilor de razboi. Eu sunt urmasa de veteran. As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de gratuitate pe cursa de tara.
#-o Foile de transport sunt bilete de transport (gratuitati) care se elibereaza veteranilor de razboi si urmasilor veteranilor de razboi. Eu sunt urmasa de veteran. As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de gratuitate pe cursa de tara.
Daca ati fost la autogara si v-a spus ca nu beneficiati, inseamna ca nu s-a incheiat un acord intre firma de transport si consiliul judetean sau intre firma de transport si guvern, prin reprezentantii acestora din teritoriu.
Presupun ca transportul e asigurat de o firma particulara ne agreata de smecherii care ne conduc:((
:P Am buletin de oras si nu vor sa-mi dea gratuitate decat pe CFR. Eu nu am necesitate de mers cu trenul. In directia unde merg nu e cale ferata si nu ma pot folosi de aceste bilete pentru tren pe care ei vor sa mi le dea. Dati-mi un raspuns. Unde pot sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Dispozitia privind impozite agricole pentru veteranii de razboi ratio ratio Mama mea este veterana de razboi. Pîna anul acesta stia ca este scutita de impozite agricole (extra-/intravilan). M-ar interesa sa stiu care sînt dispozitile ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta student Smurfette Smurfette Buna! Cat timp este valabila adeverinta emisa de facultate care atesta ca sunt masterand? CFR Calatori spune ca doar o luna, adica pana la 31.10.2016. Unde ... (vezi toată discuția)