avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CITAREA PARTII STRAINE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CITAREA PARTII STRAINE

Am nevoie urgenta de o informatie.Intr-un proces de incredintare minor,fostul sot este german si nu are reprezentat in Romania. Cum trebuie el citat? acuma dupa EU si dupa ce am auzit ca se pun in aplicare regulamentele noi ca si.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Citare parte straina marieschneider marieschneider Am nevoie urgenta de o informatie.Intr-un proces de incredintare minor,fostul sot este german si nu are reprezentat in Romania. Cum trebuie el citat? acuma ... (vezi toată discuția)
Citarea partii straine marieschneider marieschneider Am nevoie urgenta de o informatie.Intr-un proces de incredintare minor,fostul sot este german si nu are reprezentat in Romania. Cum trebuie el citat? acuma ... (vezi toată discuția)
Citatie parte straina marieschneider marieschneider Am nevoie urgenta de o informatie.Intr-un proces de incredintare minor,fostul sot este german si nu are reprezentat in Romania. Cum trebuie el citat? acuma ... (vezi toată discuția)