Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si "nu le pot trimite pe mail" sau in alt mod solicitantilor.
Asa ciudatenii numai la noi se pot intampla? Oare e asa greu sa isi faca o arhiva?
Va multumesc anticipat.
Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa? Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si "nu le pot trimite pe mail" sau in alt mod solicitantilor.
Buna ziua,
Din pacate nu am salvate decat din anul 2006 (tematica, drept, mangement, contabilitate, evaluare).
Daca va intereseaza,
vizitati: [ link extern ]
Cu stima,
Buna ziua! Cand are loc examenul pt practicieni in insolventa? Site-ul UNPIR nu da astfel de date, la sectiunea Examene apare doar fisierul Indrumatori de stagiu. Va multumesc!
Buna ziua,
Hristos a Inviat!
Am o rugaminte,doresc si eu grilele din 2009 pentru examenul in vederea obtinerii calitatii de practician in insolventa.Cele din 2010 nu au fost publicate, in momentul in care o sa le aiba or sa le publice.Dar este bine sa le avem pe cele din 2009 pentru a putea macar sa ne ghidam ,oricum mari diferente nu pot fi.In cazul in care le are cineva si vrea sa mi le trimita sa-mi lase mesaj ca sa-i pot da adresa de e-mail
Multumesc.,
Examen lichidator
jeanina
Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu grilele pt examenul de practician in insolventa din anul 2010? Ca pt examenul din 2011 am inteles ca nu se mai ... (vezi toată discuția)