avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare in domeniul sanatatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare in domeniul sanatatii

Sunt angajata pe post de referent 1A am vechime in domeniul economic 20 ani in aceat an termin facultatea in spec. economica pot promova in functia de economist cu respectarea prevederilor legii 330/2009 .In situatia in care unitatea nu are buget pot promova de la referent 1A la economist fara crestere de salariu pentru a nu pirede vechimea in specialitate de economist?

Alte discuții în legătură

Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie nelagrepolis nelagrepolis buna... M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am ... (vezi toată discuția)
Transformare post flory1970 flory1970 Buna ziua.(nu stiu daca imi va raspunde cineva dar eu incerc) Din 1987 am lucrat cu carte de munca ca muncitor brutar ,(liceul l-am terminat in anul 1989) ... (vezi toată discuția)