avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am dosar penal pt alcool la volan și am avocat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am dosar penal pt alcool la volan și am avocat pus si nu ...

Daca am dosar penal pt alcool la volan și am avocat pus si nu mă cauta nimeni pot părăsi țara pt un loc de muncă macar o perioada de timp???
Cel mai recent răspuns: Petrisorfly , utilizator 12:28, 31 Mai 2024
Buna ziua!

Daca aveti dosar penal, cu siguranta veti fi chemat la audieri si mai apoi in fata instantei de judecata, asa ca in opinia mea, asteptati sa se finalizeze procesul si, in functie de ce solutie veti primi, veti sti daca puteti parasi sau nu tara in vederea desfasurarii de activitati lucrative. Faptul ca aveti avocat ales asta nu inseamna ca prezenta dumneavoastra la proces este facultativa.
Pai doamna alina mă duc și o să vin când o să fiu chemat deja o trecut 6 luni și nimic nu mai am geob macar o perioada du-te vino că dacă da cu suspendare este problema iară

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua!

Daca aveti dosar penal, cu siguranta veti fi chemat la audieri si mai apoi in fata instantei de judecata, asa ca in opinia mea, asteptati sa se finalizeze procesul si, in functie de ce solutie veti primi, veti sti daca puteti parasi sau nu tara in vederea desfasurarii de activitati lucrative. Faptul ca aveti avocat ales asta nu inseamna ca prezenta dumneavoastra la proces este facultativa.

Da, cel mai bine sa va sfatuiti si cu avocatul dumneavoastra. Puteti merge cu conditia sa reveniti in cazul in care sunteti chemat la parchet. O zi buna si succes!
Da, vorbiți cu avocatul.
De plecat puteți pleca dar e bine sa fiti audiat.

București 2024
Domnu Claudiu de 6 luni stau așa probe plătite avocat pus domnu de la poliție nu vrea el o făcut avocatul adrese și pe lângă este și costisitor am lucrat că șofer pe tir îs fiert Mo prins și în altă localitate unde stăteam cu chirie vai de capul meu pt o prostie du-te vino ea microbuzul greu greu

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, vorbiți cu avocatul.
De plecat puteți pleca dar e bine sa fiti audiat.

București 2024